Wat houdt het in?


De Fiscale Module is een op zichzelf staand product en biedt een kostenbesparende uitweg voor fiscale vragen en problemen. Voor de fiscalisten van Meesterwerk voor Ondernemers is het geven van deskundige adviezen en het voeren van rechtszaken dagelijkse kost. Iedere fiscalist voert één vakgebied, de garantie voor het beste advies. 

Uw fiscalist beantwoord al uw vragen en zal u bijstaan in het geval van rechtszaken. De jaarcijfers en andere fiscale documenten worden voor u gecheckt. Een second opinion behoort tot de mogelijkheden. 

 


 

 

 

Wat mag u verwachten?

 


Gratis telefonisch consult 

Voor een vast bedrag per jaar kunt u rekenen op de expertise van onze fiscalisten bij al uw fiscale vragen en problemen. Onze ervaren fiscalisten kunnen u praktische adviezen en oplossingen bieden. 

   

Screenen van dossiers tot 75 pagina’s (uitgezonderd due dilligence)

Fiscale dossiers zijn vaak grote documenten en daardoor niet samen te voegen in een paar pagina’s. Derhalve kunt u uw dossiers tot 75 pagina’s (uitgezonderd due dilligence) kosteloos laten screenen. Grotere dossiers kunt u vanaf de 75’ste pagina laten screenen tegen ons zeer voordelige tarief.

 

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving.

 

Gereduceerd uurtarief

Voor schriftelijke werkzaamheden en gerechtelijke procedures hanteren wij ons sterk gereduceerde tarief. Uw fiscalist geeft van tevoren aan wanneer het tarief in werking zal treden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

   

Procesvertegenwoordiging

De fiscalisten van Meesterwerk voor Ondernemers zullen u vertegenwoordigingen voor elke rechtbank in Nederland. 

   

 

Tarieven
De tarieven voor de Fiscale Module zijn op aanvraag.

Abonnement afsluiten
Als nieuw lid van Meesterwerk voor Ondernemers krijgt u uw accountgegevens toegestuurd en de contactgegevens van uw fiscalist. Voor fiscale vragen en problemen kunt u uw fiscalist raadplegen en u kunt direct gebruik maken van alle voordelen. U kunt de algemene voorwaarden raadplegen voor gedetailleerde informatie over het abonnement. 

Voor verdere vragen, opmerkingen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen of een terugbelafspraak inplannen.


Naar Webshop  

Bel mij terug

contact

Direct contact met 1 van onze medewerkers? Aarzel niet. Wij staan u graag te woord.


Veelgestelde vragen

contact

Direct naar een overzicht met de meest gestelde vragen

F.A.Q.