Wat houdt het in?


Het Juridisch Servicecontract is voor ondernemers een kostenbesparend product met als uitgangspunt juridische problemen en geschillen op te lossen, al dan niet te voorkomen. Dit product is tot stand gekomen in samenwerking met gerenommeerde en gespecialiseerde advocaten en advocatenkantoren.

Kosten voor een advocaat kunnen al snel hoog oplopen, wat er veelal voor zorgt dat zaken blijven liggen. Meesterwerk voor Ondernemers pakt dit probleem aan in de vorm van een Juridisch Servicecontract.

 

 

 

Wat mag u verwachten?

 

Gratis telefonisch consult

Voor een vast bedrag per jaar kunt u rekenen op de expertise van onze advocaten bij al uw vragen en problemen. U kunt direct overleggen met uw advocaat die, door zijn ervaring en deskundigheid, praktische adviezen en oplossingen kan bieden.

 

Screenen van contracten en voorwaarden

Screenen van contracten en algemene leverings- en betalings- voorwaarden is tot vijf pagina’s inbegrepen. Grotere contracten kunt u vanaf de vijfde pagina laten screenen tegen ons zeer voordelige tarief.

 

Nieuwsbrieven

Via onze nieuwsbrieven wordt u op de hoogte gehouden van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving.

 

Gereduceerd uurtarief

Voor schriftelijke werkzaamheden en gerechtelijke procedures hanteren wij ons sterk gereduceerde tarief. Uw advocaat geeft van tevoren aan wanneer het tarief in werking zal treden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

 

Procesvertegenwoordiging

De advocaten van Meesterwerk voor Ondernemers zullen u vertegenwoordigingen voor elke rechtbank in Nederland. 

 

Incasso-ondersteuning

Betrouwbare en transparante incasso-ondersteuning. Met een vrijwel kosteloos voortraject en een eventuele gerechtelijke procedure voor een vaste lage prijs conform onze staffel. 

 

 

Tarieven
De tarieven voor het Juridisch Servicecontract zijn op aanvraag.

Abonnement afsluiten
Als nieuw lid van Meesterwerk voor Ondernemers krijgt u uw accountgegevens toegestuurd en alle contactgegevens van uw advocatenkantoor. Voor juridische  vragen en problemen kunt u uw advocaat raadplegen en u kunt direct gebruik maken van alle voordelen. U kunt de algemene voorwaarden raadplegen voor gedetailleerde informatie over het abonnement. 

Voor verdere vragen, opmerkingen of onduidelijkheden kunt u contact met ons opnemen of een terugbelafspraak inplannen.


Naar Webshop  

Bel mij terug

contact

Direct contact met 1 van onze medewerkers? Aarzel niet. Wij staan u graag te woord.


Veelgestelde vragen

contact

Direct naar een overzicht met de meest gestelde vragen

F.A.Q.